Home Offerte Aanvragen Facebook Image Map
TeaserTeaserTeaserTeaser

Links


Zorgeloos Buitenleven
Ons hoveniersbedrijf is partner van Zorgeloosbuitenleven in de regio Haarlem. In dit gebied verzorgen wij onder andere in de plaatsen Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem en Zandvoort de aanvragen voor alle tuinwerkzaamheden. Denk hierbij aan:
•Tuinontwerp
•Tuinaanleg
•Tuinonderhoud
Wie is Zorgeloosbuitenleven?
Zorgeloosbuitenleven is een samenwerking van hoveniers en sierbestraters door heel Nederland. Elke hovenier en sierbestrater heeft een unieke regio, waarin hij/zij alle hovenierswerkzaamheden verricht.

Kijk op www.zorgeloosbuitenleven.nl of www.hovenierinhaarlem.nl voor meer info.


Al eens gedacht aan kunstgras?
Waarom eigenlijk niet? De tijd dat er een onecht stuk kunststof in de tuin of op het balkon lag is allang voorbij. Tegenwoordig kunt u kiezen uit diverse soorten hoogwaardig kunstgras waarbij zoveel voordelen zitten, dat het meer dan de moeite waard is om hier even bij stil te staan.
• Niet meer maaien (geen maaimachine nodig)
• Niet meer sproeien (besparing van water)
• U kunt gras krijgen op plekken waar het voor natuurlijk gras niet mogelijk is
• Geen lelijke plekken meer in uw gazon
Kortom u kunt heerlijk gaan ontspannen zonder zich druk te maken over zaken als sproeien, bemesten, onkruidbestrijding of maaien. Natuurlijk zijn er ook nadelen zoals de aanschaf. Het is wel duurder dan graszoden, echter op de langere termijn verdient zich dit weer terug. U hoeft geen machines meer te kopen voor het onderhoud en zoals eerder vermeldt, u bespaart ook nog eens op de waterkosten en bestrijdingsmiddelen.
Grondig Hoveniers heeft zich verdiept in dit product en legt uw kunstgras met de expertise die u van ons mag verwachten. Is uw interesse gewekt? Vraag gerust eens een offerte aan en laat u verrassen door wat er allemaal mogelijk is. Kijk voor meer informatie over kunstgras ook op:

Accountant

Internetbureau

  • Webdesign Haarlem

    Internetbureau Lionhead is gespecialiseerd in webdesign: websites basic en high level, webshops en internet marketing.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren