Home Offerte Aanvragen Facebook Image Map
TeaserTeaserTeaserTeaser

Tuinontwerp

Uw tuin moet volgens ons aansluiten op uw ideeën, voldoen aan uw wensen en passen binnen uw budget. Wij beschikken over veel creativiteit en expertise om het ontwerp van uw tuin naar een hoger niveau te tillen, een uitdaging die wij graag aan gaan. Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een tuin moeten combineren.
De deskundigheid waarmee wij tuinen realiseren is groot en leidt er toe dat wij voor een groeiend aantal tevreden opdrachtgevers meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van deze specifieke onderdelen van onze leefomgeving. Wij houden altijd rekening met de maakbaarheid en het onderhoud. Mooie plannen die niet uitvoerbaar of onbetaalbaar zijn dienen immers geen enkel praktisch doel. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Of het nu gaat om het tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud, Grond-ig Hoveniers kan u helpen.
U hebt ongetwijfeld zelf ideeën waar we bij het ontwerpen rekening mee houden. Samen met u bespreken we wat uw wensen en de mogelijkheden binnen uw budget zijn. In goed overleg maken we een ontwerp dat later vakkundig wordt uitgevoerd. In onze offertes staan de diverse werkzaamheden in onderdelen omschreven. Dit geeft u duidelijke informatie over de prijs van de afzonderlijke werkzaamheden en materialen.

Grondig hoveniers

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren